Running track

Keystone Sports presenterer Class of 2023

Bli med oss i feiringen av prestasjonene til 1224 student athletes som våget å drømme stort og nå konkurrerer i college-idrett mens de studerer for sin universitetsgrad.

Keystone Sports er veldig glad for over å vise deg vår Class of 2023

Et år med vekst:

I år har Keystone Sports nådd nye høyder, og hjulpet 1224 idrettsutøvende studenter med å begynne på amerikanske universiteter, en betydelig økning (20,5%) fra de 1015 studentene som vi hjalp i 2022. Denne veksten reflekterer vår pågående dedikasjon til å støtte våre idrettsutøvere og skape veier til sportslig og akademisk suksess.

171 “Full Ride Scholarships”: 

Blant vår mangfoldige gruppe av student athletes, har bemerkelsesverdige 171 fått «full ride scholarships»—stipender der 100% av studieavgifter, kost og losji, og bøker dekkes. Dette er et bevis på det ekstraordinære potensialet til våre student athletes og vår forpliktelse og kunnskap til å åpne dører til eksepsjonelle muligheter.

 

Infographic illustrating the comparison between 2022 and 2023 regarding the number of full-ride sports scholarships

Den mest mangfoldige klassen av studenter som mottar et idrettsstipend:

USA og Canada er svært populære steder for å oppnå et idrettsstipend. Fotball, tennis, friidrett, golf og svømming er noen av toppvalgene for idrettsutøvende studenter som navigerer i det amerikanske college-idrettslandskapet. Vår gruppe med utøvere i 2023 består av idrettsutøvende studenter som konkurrerer i 24 forskjellige idretter og er den mest mangfoldige klassen til dags dato, med 41 forskjellige nasjonaliteter representert. Landene vi hjelper flest student athletes fra er Spania, Storbritannia, Tyskland, Norge, Sverige, Danmark og Sveits. Med Australia, New Zealand, Mexico og Japan som markeder i vekst.

Rekordhøy stipendverdi:

Vår ekspertise i å hjelpe idrettsutøvere reflekteres i den gjennomsnittlige stipendverdien, som overstiger $24,000/år. Totalt har vårt 2023 kull sikret hele 93,7 millioner USD i stipender—en konkret demonstrasjon av den påvirkningen vi sikter mot å skape.

«Vi ser på trendene rundt idrettsstipend i USA: Et dypdykk i 2023 kullet.»  

Utover tallene, utforsker vår rapport opplevelsene til over 2200 idrettsutøvende studenter som ble assistert de siste to akademiske årene, og avdekker trender i idrettsstipender på tvers av Europa, Asia, Oseania, Afrika og Sør-Amerika. Oppdag hvilke stater og universiteter som fremstår som hotspots for spesifikke idretter. Her finner du infografikk som illustrerer Keystone Sports topp fem college-idretter.

Infographic illustrating Keystone Sports top five college sports

For et nærmere blikk på trendene som former fremtiden for idrettsstipender, få tilgang til hele rapporten ved å klikke her

Klassen av 2023 viser noen av ambisjonene til Keystone Sports—der drømmer tar sentrum, og mestere i idrettsarenaen og klasserommene dukker opp fra alle hjørner av verden. Vi former fremtider og fostrer et fellesskap av dyktige, ambisiøse student athletes.

 

Keystone Sports

Share this article:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Paulina Romo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscingeLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt.

More related articles
Football field with blue sky
Academics

Hvordan velge college og idrettsprogram i USA

Å velge riktig college og idrettsprogram kan føles overveldende. I denne artikkelen tar Promo Specialist Jeppe Marquardsen fra vårt Keystone Sports Nordics-team deg gjennom de ulike faktorene du bør vurdere når du skal velge det som passer for deg.

Read More
Soccer player Lara Schenk on field
Success Stories

Hvordan navigere reisen til et fotballstipend

Å sikre et fotballstipend kan være en stor mulighet, der det blir tilbudt både atletisk og akademisk anerkjennelse. Som en tidligere student som kom fra utlandet og spilte fotball, fikk Lara Schenk sjansen til å gå på Harvard University med

Read More

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact