Jeg er en
tennisspiller

Grip muligheten som tilbys ved et tennisstipend i USA og ta tennisen din til nye høyder!

Jeg er en
tennisspiller

Grip muligheten som tilbys ved et tennisstipend i USA og ta tennisen din til nye høyder!

I am a
tennis player

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Take advantage of the college tennis system and lucrative sports scholarships to take your game to the next level.

TENNIS

TENNIS

Tennisstipend:

spill college tennis og studer i USA

Forbedre dine tennisferdigheter samtidig som du sikrer en universitetsgrad som student-athlete takket være et tennisstipend. Oppdag de utrolige mulighetene med collegetennis i USA!

Tennis er blant de ti mest populære college-idrettene. Det fungerer som en plattform for dyktige spillere til å forbedre sine tennisferdigheter mens de oppnår en høyere utdanning og får økonomisk støtte gjennom tennisstipender.

Gjennomsnittlig stipend
24.401
Antall full rides
1.605
Stipend total i US dollar
796.000.000

Se hvor våre tennisspillere kommer fra!

Tennis er en av de idrettene hvor det er mest utfordrende å komme seg til et profesjonelt nivå. Men med hjelp av tennisstipend kan du finansiere tenniskarrieren din som student-athlete. Dette gjør det også mulig å konkurrere på et høyere nivå enn du normalt ville kunne.

Å være tennisutøver i USA betyr også at du får muligheten til å reise og konkurrere rundt om i landet.

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITIES

Utforsk Alliance Athletes App, åpningen til enestående muligheter innen idrettsverden. Forestill deg en plattform der trenere speider etter de beste talentene, og det talentet kan være deg! Ikke gå glipp av sjansen til ekstraordinær eksponering for college i USA.

Universiteter med tennisstipend er lokalisert over hele USA, i alle NCAA-divisjoner, NAIA og JUCO. Som tennis student-athlete har du tilgang til tennis trenere og støtteapparat som vil hjelpe deg med å forbedre spillet ditt, både på og utenfor banen.

Å spille collegetennis gir også eksponering opp mot internasjonale nettverk. Dette er uvurderlige ressurser når du søker jobber etter endt studie!

Nicolas
Jubera

Jasmin
Hauska

Marta
Falceto Font

Joan
Crespo

NEW YORK INSTITUTE OF TECHNOLOGY

Finance

SOUTHWESTERN COLLEGE

Biochemistry

UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA

Mathematics

LAMAR UNIVERSITY

Exercise Sports Science

Idrettsstipend var katalysatoren for min profesjonelle suksess, noe som gjorde det mulig for meg å sikre meg en jobb på Wall Street og til slutt oppnå en MBA ved en Ivy League-skole.

Keystone Sports gjorde min collegeopplevelse mulig i første omgang. Jeg kunne ikke ha hatt råd til skolepenger uten dem.

 

Idrettsstipend tillot meg å spille den idretten jeg elsker mens jeg studerte og oppnådde en grad i matematikk.

Idrettsstipend hjalp meg mye og gjorde det mye enklere og mer komfortabelt for meg å finne et universitet som passet perfekt.

Ved å være idrettsutøvende student med et tennisstipend i USA, får du muligheten til å heve dine idrettslige evner og oppnå en anerkjent grad. I tillegg får du mulighetene til å knytte kontakter med andre studenter, forbedre dine engelskkunnskaper og gjennomgå betydelig personlig vekst!

Ta det første steget for å bli en student-athlete

#BeAKeystone

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact