The
Keystone
story!

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

OM KEYSTONE SPORTS

Keystone Sports forener Europas mest etablerte internasjonale rekrutteringsbyråer for collegeidrett under ett tak.

OUR MISSION

Er å gjøre det mulig for internasjonale studenter å kombinere collegeidrett og høyere utdanning i USA og Canada.

Takket være universitetssystemet og idrettsstipend kan talentfulle unge utøvere forbedre sine idrettslige ferdigheter samtidig som de oppnår en internasjonalt anerkjent universitetsgrad.

Keystone Sports hjelper studenter fra hele verden med å utforske denne unike muligheten og støtter studentene på hvert trinn av veien mot å bli en student-athlete.

BRANDS

Right To Play

Keystone Sports er en stolt samarbeidspartner av Right to Play. Right to Play er en internasjonal humanitær, ideell organisasjon som bruker lek og idrett som verktøy for å styrke barn i utsatte samfunn. Grunnlagt for over 20 år siden, forvandler Right to Play livene til mer enn 1.5 millioner barn hvert år ved å tilby leke- og læringsmuligheter som hjelper barn med å lære, trives og bygge en lysere fremtid.

Keystone Sports har etablert et stort nettverk av trenere fra alle NCAA divisjoner og NAIA, og samarbeider med mer enn 820 universiteter.

Dette, i kombinasjon med vår høye anseelse og erfarne stab på 90 fagpersoner, gjør at vi kan koble topp internasjonale utøvere med deres drømmeskoler.

UNIVERSITET

Jobb med oss

Ønsker du å bli med i et morsomt, internasjonalt team som brenner for idrett og utdanning? Hos Keystone Sports blir du en del av et svært dyktig, ambisiøst og dedikert team av fagfolk med en sterk lagånd! Sjekk ut våre ledige stillinger her.

PARTNERS

Lyst til å lære mer om Keystone Education Group?

Keystone Sports er en del av Keystone Education Group (KEG). Les mer om Keystone Education Group – det ledende selskapet innenfor høyere utdanning, brukt av fremtidige studenter og utdanningsinstitusjoner over hele verden.

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact