Jeg er en
atlet

COLLEGE SPORT I USA

Universitetssystemet i USA og Canada gir deg det beste fra begge verdener: idrett og høyere utdanning!

ATLET

ATLET

Å utøve idrett på college i USA og Canada

Over årene har Keystone Sports hjulpet mer en 14 174 internasjonale studenter fra ulike idretter med å bli student-athletes i USA og Canada.

Vi har sikret over 796 millioner USD i idrettsstipender. 1605 student atleter har fått fullfinansierte idrettsstipender (full-ride stipender).

Gjennomsnittlig stipend
24.401
Antall full rides
1.605
Stipend total i US dollar
796.000.000

Se hvor våre idrottende studenter kommer fra!

Med hjelp av idrettsstipender får du sjansen til å forbedre dine idrettsferdigheter samtidig som du forfølger en høyskolegrad.

Noen av de beste idrettene på universitetsnivå i USA er fotball, tennis og golf. Men systemet inkluderer rundt 25 idrettsdisipliner hvor utøvere kan søke om idrettsstipender.

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Å studere i USA samtidig som du utøver din idrett innebærer et utrolig springbrett. Grip sjansen til å få nye venner fra hele verden, oppleve ‘collegelivet’ og få en imponerende meritt på ditt CV for fremtidige jobber og studier!

Å ha vært student-athlete i USA er en fantastisk måte å forberede deg på for fremtidige mål og ambisjoner. Uansett om du sikter mot å bli profesjonell innen din idrett i fremtiden eller rett og slett er ute etter sjansen til å kombinere idrett med høyere utdanning.

Finner du ikke din idrett?

 

Ikke bekymre deg, vi hos Keystone Sports er glade for å hjelpe alle typer idrettsutøvere! Vårt dedikerte team av idrettsrekruttering eksperter tilbyr skreddersydde løsninger til hver enkelt søker. Vi gir full støtte underveis for å bli student atlet – uavhengig av hvilken idrett, ambisjon eller ferdighetsnivå.

Ta det første steget for å bli en student-athlete!

#BeAKeystone

I'm a
college coach

Find out more about Keystone Sports and our student athlete recruiting service that allows young athletes to combine education with sports.

COACH

COACH

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact