Jeg er en
friidretts utøver

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Oppdag mulighetene med friidrettsstipend i USA: kombiner trening på toppnivå med høyere utdanning!

FRIIDRETT

FRIIDRETT

Friidrettstipend:

Vær en friidrettsutøver og studer i USA

Blomstre både idrettslig og akademisk i USA med hjelp av et friidrettsstipend. Det amerikanske idrettssystemet tilbyr enestående støtte for idrettsutøvende studenter gjennom stipend for friidrett og dedikerte trenere.

Forbered deg på en spennende reise på tvers av landet, der du konkurrerer mot toppuniversiteter og andre verdensklasse utøvere innen friidrett. Drømmer du om å løpe i NCAA-finalen? Dette er din gylne mulighet!

Gjennomsnittlig stipend
24.401
Antall full rides
1.605
Stipend total i US dollar
796.000.000

Se hvor våre friidrettsutøvere kommer fra!

Friidrett er en idrett som innebærer ulike øvelser som løping, hopp og kast. Du vil finne universiteter med friidrettsstipend for internasjonale studenter over hele USA. Som en friidrettsstudent vil du ha tilgang til enestående skolefasiliteter og få støtte fra trenere og personale for å utvikle og forbedre ferdighetene dine.

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Friidrettsstipend på universitetet kan være veien din til å finansiere dine friidrettsambisjoner. Det vil også muliggjøre at du konkurrerer på et høyere nivå enn du normalt ville hatt muligheten til.

Å være en del av college-friidrett gir også eksponering og tilgang til nettverk. Disse forbindelsene er uvurderlige når du søker jobber etter universitetet.

Eirik H.
Andersen

Jenna Fee
Feyerabend

AUGUSTANA COLLEGE

Data analytics and International business

SAN DIEGO STATE UNIVERSITY

Journalism

Gå for det! Det er en flott mulighet som du sannsynligvis ikke vil få igjen. Du vil spille idrett på et høyt nivå med masse trenere og personale rundt laget, samtidig som du får en utdanning.

Jeg anbefaler å virkelig bli kjent med trenerne og laget slik at du har mulighet til å finne det riktige programmet.

Å studere i USA og være engasjert innen collegefriidrett er en stor fordel for fremtiden din – uansett om du sikter mot en idrettskarriere eller planlegger å søke jobber utenfor idretten etter endt utdanning.

Med erfaring fra studier i utlandet og deltakelse i friidrett på college i USA, har du gode forutsetninger for at CV-en din skal skille seg ut litt ekstra! I tillegg får du sjansen til å møte studenter og utøvere fra hele verden, forbedre engelskkunnskapene dine, og selvfølgelig; sikre deg en universitetsgrad!

Ta det første steget for å bli en student-athlete!

#BeAKeystone

I'm a
college coach

Find out more about Keystone Sports and our student athlete recruiting service that allows young athletes to combine education with sports.

COACH

COACH

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact