Jeg er en
fotballspiller

Fortsett utviklingen din som fotballspiller samtidig som du oppnår en universitetsgrad i USA eller Canada, med hjelp av ett fotballstipend.

Jeg er en
fotballspiller

Fortsett utviklingen din som fotballspiller samtidig som du oppnår en universitetsgrad i USA eller Canada, med hjelp av ett fotballstipend.

I am a
soccer player

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Take your soccer skills to the next level while pursuing a recognized college degree in the US and Canada.

SOCCER

SOCCER

Fotballstipend:

spill college fotball og studer i USA

College fotball (college soccer) er en utmerket vei videre hvis du ønsker å fortsette fotballkarrieren din samtidig som du tar høyere utdanning. Med hjelp av et stipend vil du kunne finansiere både studiene og treningen din.

Ved å bli rekruttert av en collegetrener vil du ha fantastiske muligheter til å utvikle deg og avansere som fotballspiller. Du vil ha daglig trening, konkurrere mot andre lag og delta i nasjonale turneringer. Alt dette mens du oppnår en anerkjent grad!

Gjennomsnittlig stipend
24.401
Antall full rides
1.605
Stipender totalt i USD
796.000.000

Se hvor våre fotballspillere kommer fra!

Oppdag de uendelige mulighetene med college fotball og fotballstipend i USA! Det amerikanske universitetssystemet gir deg det beste fra begge verdener: college-idrett og høyere utdanning!

Fotball er en av de mest populære idrettene på amerikanske universiteter. Hvert år tiltrekker universiteter seg internasjonale studenter med drømmer om både en fotballkarriere og en høyere utdanning gjennom å bli rekruttert på et stipend.

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Utforsk Alliance Athletes App, din portal til enestående muligheter i collegeidrettens verden. Dette er vår plattform der fotballtalenter blir oppdaget av trenere, og det talentet kan være deg! Ikke gå glipp av sjansen til å være en del av noe spesielt.

Som student-athlete i USA får du bedre eksponering som idrettsutøver, men også muligheten til å knytte verdifulle kontakter.

Disse nettverkene og forbindelsene vil være til stor nytte for din fremtid, enten du har som mål å bli profesjonell fotballspiller eller å søke jobber etter endt utdanning.

Judith
Sainz Paez

Hugo
Keller

Selina
Vidhammer

Ida Elise
Hjelle

Mattias
Cooper Seip

CENTRAL METHODIST UNIVERSITY

Business Marketing Administration 

SETON HALL UNIVERSITY

Management and Marketing

UNIVERSITY OF HOUSTON VICTORIA

University Studies

NORTH PARK UNIVERSITY

Business

AMERICAN UNIVERSITY

Business Adminstration

Idrettsstipendet hjalp meg å bli den personen jeg er akkurat nå, som har opplevd en av de beste opplevelsene som en internasjonal student atlet kan oppleve i et annet land.
 

Du får gjøre det du elsker hver dag, få en god grad og bygge relasjoner som vil vare evig, alt på en gang. Jeg har aldri angret på avgjørelsen min!

Ta sjansen og jobb hardt! Det er helt verdt det, og jeg har fått venner og minner for livet. Det er en flott mulighet til å spille fotball samtidig som du oppnår en grad!

Å være student atlet er en unik opplevelse, og hvis du er heldig nok til å ha muligheten til å dra, og du vurderer det, så gå for det!

Dette er en flott mulighet til å vokse som idrettsutøver og som person. Jeg har også fått flotte venner som jeg vil verdsette for resten av livet.

Studieopplevelsen i USA med fotballstipend på universitetet er et uavbrutt eventyr. Det vil ikke bare styrke dine fotballferdigheter og gi deg en universitetsgrad. I tillegg vil du få venner fra hele verden, forbedre dine engelskkunnskaper og gjennomgå utrolig personlig vekst.

Ta det første steget for å bli en student-athlete!

#BeAKeystone

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact