Jeg er en
golfspiller

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Er du klar til å ta golfspillet ditt til neste nivå? Tren og konkurrer i golf mens du sikrer deg en anerkjent universitetsgrad med golfstipend.

GOLF

GOLF

Golfstipend:

spill collegegolf og studer i USA

Få det beste av begge verdener med golfstipend på college: muligheten til å spille golf og ta høyere utdanning i USA.

Takket være collegegolf får håpefulle golfspillere muligheten til å leve ut sin sportslige lidenskap sammen med studier. Gjennom golfstipend i USA mottar spillere ekstra støtte til å finansiere studiene og spille golf.

Gjennomsnittlig stipend
24.401
Antall full rides
1.605
Stipend total i US dollar
796.000.000

Se hvor våre golfspillere kommer fra!

Golf er en av de største idrettene på college i USA. California og Florida er to stater som særlig tiltrekker golfspillere, mye på grunn av været som gjør det mulig å spille golf året rundt. Imidlertid finner du et stort utvalg av universiteter over hele landet som tilbyr golfstipender og de rette forholdene for å utvikle seg som spiller.

Collegegolf i USA har egne turneringer og konkurranser for student-athletes. Når du spiller golf på college i USA som student-athlete, konkurrerer du både individuelt og som en del av skolens lag. Collegegolf åpner mange dører for unge spillere. For eksempel er det en egen PGA-tour (PGA Tour University) for spillere som kvalifiserer seg gjennom resultater fra collegegolf.

UNIVERSITET

UNNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Du trenger ikke å ha en proffkarriere eller PGA-touren som mål for å kunne spille collegegolf. Collegegolf har ulike divisjoner og nivåer der du som student kan velge et nivå på golfprogram og college som passer akkurat for deg og dine ambisjoner. Mulighetene er mange!

 

Enrique
Marin

Tomine & Thea
Bjerkelo

UNNIVERSITY OF IDAHO

Business Finance

COLORADO STATE UNIVERSITY

Business Organization and Innovation Management

 

Tack vare idrottsstipendium kunde jag fullfölja en examen och samtidigt tävla på högsta nivå på en NCAA Divison 1 skola.

 

Förvänta dig det bästa och det värsta, men låt ingenting stoppa dig från att följa dina drömmar.

 

Å studere i USA med golfstipend på universitetet er en drøm for mange ambisiøse utøvere, og av gode grunner! Mange av verdens høyest rangerte universiteter er lokalisert her, og gir førsteklasses utdanning og tilgang på fantastiske golfbaner.

Til slutt, så er det viktig å huske på de personlige aspektene ved å studere i utlandet. Det utvider perspektivene dine og forbedrer dine engelskkunnskaper.

Ta det første steget for å bli en student-athlete!

#BeAKeystone

I'm a
college coach

Find out more about Keystone Sports and our student athlete recruiting service that allows young athletes to combine education with sports.

COACH

COACH

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact