Jeg er en
svømmer

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Oppdag fordelene med svømmestipender i USA. Dediker tid til svømming mens du oppnår en universitetsgrad i USA.

SVØMMING

SVØMMING

Svømmestipend:

driv med svømming og studer i USA

Med et svømmestipend i USA får du muligheten til å nyte den perfekte kombinasjonen av svømming og studier, med økonomisk støtte. Du trener som en toppidrettsutøver for å forbedre ferdighetene dine og konkurrere mot andre topp atleter over hele landet.

Idrett og stipender i USA tilbyr en uslåelig mulighet for idrettsutøvende studenter: høyere utdanning og idrett. Collegesvømming er en utmerket vei for svømmere å forbedre nivået sitt samtidig som man sikrer en anerkjent grad.

Gjennomsnittlig stipend
24.401
Antall full rides
1.605
Stipend total i US dollar
796.000.000

Se hvor våre svømmerne kommer fra!

Svømming er en av de mest krevende idrettene å nå profesjonelt nivå i. Takket være universiteter med stipender for svømming og fasiliteter på campus, får du de rette forholdene til å utvikle deg som svømmer.

Med svømmingstipender får du de rette verktøyene og støtten til å utvikle ferdighetene dine. Svømming er en populær college-idrett og gir en solid grunnmur for å fortsette svømmekarrieren etter videregående skole.

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Universitetsstudier og dette internasjonale miljøet gir utmerkede forhold for å knytte kontakter og nettverk. Disse kontaktene er uvurderlige når du søker jobber etter endt utdanning!

I tillegg gir svømming deg tilgang til fagpersoner og trenere som er klare til å hjelpe deg både under og etter studiene.

Nuria
Gallego Murcia

Petter
Kolaas

Jan
Delkeskamp

Mari
Alvsaker

UNIVERSITY OF ARKANSAS AT LITTLE ROCK

International Business

ST AMBROSE UNIVERSITY

History & Political Science

QUEENS UNIVERSITY OF CHARLOTTE

Finance & Accounting

KEISER UNIVERSITY

Business Administration

Jeg hadde ikke hatt råd til å studere I USA uten idrettsstipender. Jeg kunne leve drømmen min takket være det.

 

Det beste med livet som student atlet er å kunne leve ut idrettsdrømmen din samtidig som du får en tidlig start på studiene dine!

Jeg klarte det! Takket være stipendet fikk jeg muligheten til å studere i USA! Det kan være vanskelig til tider, men det er den beste opplevelsen du kan ha!

 

Å være student atlet i USA var for meg de beste fire årene av livet mitt, og jeg håper flere utøvere vil vurdere det. Prøv det og vær åpen!

 

Å bli belønnet med et svømmestipend og bli en student-athlete i USA er en livsendring. Det vil hjelpe deg å vokse enormt som svømmer, student og menneske.

Som student-athlete vil du svømme daglig og bli en del av et svømmelag med den samme lidenskapen som deg. I tillegg vil du få en førsteklasses utdanning og forbedre dine engelskkunnskaper.

Ta det første steget for å bli en student-athlete!

#BeAKeystone

I'm a
college coach

Find out more about Keystone Sports and our student athlete recruiting service that allows young athletes to combine education with sports.

COACH

COACH

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact