Jeg er en
rugbyspiller

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Er du klar til å ta spillet ditt til nye høyder i USA? Utmerk deg i rugby mens du oppnår en universitetsgrad ved hjelp av et rugbystipend!

RUGBY

RUGBY

Rugbystipend:

spill collegerugby og studer i USA

Oppdag muligheten til å studere i USA og spill rugby takket være et rugbystipend! Som en rugby utøver, drar du nytte av veiledning fra trenere og ansatte for å vokse og utvikle deg som utøver.

Det amerikanske systemet har en unik fordel da det tilbyr idrottsstipend og tilskudd for å støtte reisen til utøvere. Med rugbystipender på college får du økonomisk støtte til å dekke kostnadene ved å studere og trene rugby i USA.

Gjennomsnittlig stipend
24.401
Antall full rides
1.605
Stipend total i US dollar
796.000.000

Se hvor våre rugbyspillere kommer fra!

Det finnes rugby programmer og universiteter med rugbystipender over hele USA. Idretten deler mange likheter med amerikansk fotball. De viktigste forskjellene mellom idrettene er ballens form, beskyttelsesutstyr og antall spillere på banen.

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Denne erfaringen er fantastisk forberedelse til dine fremtidige mål. Enten du ønsker å bli proff i rugby eller rett og slett nyte å drive med rugby mens du oppnår en anerkjent universitetsgrad.

Rugbystipend i USA tilbyr en utrolig mulighet for internasjonale studenter med rugby ambisjoner. Nyt muligheten til å kombinere høyere utdanning, idrett og personlig vekst.

Name
Surname

Name
Surname

ATTENDED UNIVERSITY

Field of studies

ATTENDED UNIVERSITY

Field of studies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I tillegg til å forbedre rugby ferdighetene og oppnå en universitetsgrad, vil du også nyte andre uslåelige opplevelser. Bli kjent med nye venner blant medstudenter, forbedre dine engelskkunnskaper og etablere forbindelser med potensielle sponsorer og abeidsgivere.

Ta det første steget for å bli en student-athlete!

#BeAKeystone

I'm a
college coach

Find out more about Keystone Sports and our student athlete recruiting service that allows young athletes to combine education with sports.

COACH

COACH

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact