Empower Through Education:

One Donation Education

En stipenddonasjon på 26 euro gir et barn en årlig mulighet til å delta i Right to Play pedagogiske programmer.

Keystone Sports samarbeider med lovende unge individer og åpner utrolige muligheter gjennom idrettsstipender. Ved å erkjenne at ikke alle har lik tilgang til framgang innen idrett og utdanning, er vi stolt av å være en offisiell veldedighetspartner av Right to Play. Gjennom vår årlige «en donasjon-en utdanning» – kampanje, streber vi etter å gi barn utdanningsmuligheter gjennom lekens kraft.

Prinsippet er enkelt – du kan donere et engangs «stipend» for 26 euro, som hjelper et barn til å få utdanning gjennom Right to Plays programmer i løpet av et helt år.

Right to Play, en veletablert ideell organisasjon grunnlagt i 2000 av olympisk gullmedaljevinner Joahnn Olav Koss, har aktivt forfulgt sin visjon i over to tiår: å utnytte den transformative kraften i sport og lek. Dedikert til å forbedre trivsel, formidle livsviktige ferdigheter og dyrke fred for barn og lokalsamfunn i ressursbegrensede regioner, operer organisasjonen i 15 land over Afrika, Asia og Midtøsten. I 2022 oppnådde Right to Play en milepæl ved å styrke over 2.7 millioner barn gjennom pedagogiske initiativer.

Du kan donere et stipend ved å besøke vår kampanjeside for Right to Play her:

Denne saken betyr mye for oss, og vi håper at du vil bli med oss ved å gi en donasjon og øke bevisstheten om det betydningsfulle arbeidet til Right to Play over hele verden.

Mens vi i Keystone Sports hjelper privilegerte ‘barn’ med å sikre idrettsstipend ved universiteter i USA og Canada, streber vi også sammen med våre student-athletes etter å gjøre en positiv forskjell for mindre privilegerte barn. Dette oppnås ved å gi stipend og støtte til disse barna gjennom opptak i skoleprogrammer som tilbys av Right to Play.

By contributing to the One Donation – One Education campaign, you could be the lucky donor receiving a Keystone Sports merch. Create an impact while having the opportunity to win a hoodie —donate here!

Takk for ditt bidrag!

Ditt stipend donasjon bidrar til å styrke barn gjennom utdanning og idrett!

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact