Jeg er en
volleyballspiller

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Fortsett din satsning gjennom collegevolleyball og volleyballstipend i USA.

VOLLEYBALL

VOLLEYBALL

Volleyballstipend:

spill collegevolleyball og studer i USA

Drømmer du om å spille volleyball og studere i USA? Fortsett utviklingen din som utøver med volleyball på college og få økonomisk støtte gjennom et volleyballstipend.

I det amerikanske universitetssystemet kan student-athletes dra nytte av betydelig støtte gjennom stipender og tilskudd. Stipender for volleyball gir volleyballspillere muligheten til å følge både lidenskapen sin og en universitetsgrad. Det er muligheter både for «vanlig» volleyball og beachvolleyball. Spesielt for jenter er mulighetene veldig gode. 

Gjennomsnittlig stipend
24.401
Antall full rides
1.605
Stipend total i US dollar
796.000.000

Se hvor våre volleyballspillere kommer fra!

Volleyball er en av de mest populære kvinnesportene på universitet i USA. Selv om det også finnes universiteter med herrevolleyball lag. Som spiller med et volleyballstipend i USA har du tilgang til ressurser som lar deg blomstre både som student og utøver.

I tillegg til økonomisk støtte fra volleyballstipender, får student-athletes daglig trening og støtte fra dedikerte ledere og trenere. Dette inkluderer også tilgang til toppfasiliteter på campus og erfaring med å konkurrere mot andre skoler med ditt lag.

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Å være student-athlete med et volleyballstipend i USA er en utrolig opplevelse. Det gir deg muligheten til å få en unik opplevelse samtidig som du kan fortsette din sportslige utvikling. Det kan være ambisjonen er å bli proff etter universitet, eller at du ønsker muligheten til å spille volleyball mens du studerer på universitetet.

Mange av verdens høyest rangerte universiteter er i USA, og universiteter med volleyballstipender er spredt over hele landet. Dette betyr at du vil få en kvalitetsutdanning og de rette betingelsene for å fortsette din idrettssatsning samtidig som du tar en meget god utdanning. 

Name
Surname

Name
Surname

ATTENDED UNIVERSITY

Field of studies

ATTENDED UNIVERSITY

Field of studies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Å studere i utlandet er en uvurderlig livserfaring. Du vil studere sammen med klassekamerater fra hele verden, få nye venner, oppleve collegelivet i USA, bli bedre i engelsk og til slutt ha en stor og gjennomført CV!

Ta det første steget for å bli en student-athlete!

#BeAKeystone

I'm a
college coach

Find out more about Keystone Sports and our student athlete recruiting service that allows young athletes to combine education with sports.

COACH

COACH

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact