Keystone Sports Performance Program

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Velkommen til Keystone Sports Performance Program, et enestående initiativ designet for å løfte student-athletes til nye høyder av fremragende prestasjoner.

Program oversikt

Vårt omfattende program er nøye utformet for å ruste idrettsutøvende studenter med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for både akademisk og idrettslig suksess i USA.

På Keystone Sports erkjenner vi de særegne utfordringene som internasjonale student-athletes møter. Vårt Performance Program fungerer som en helhetlig veiledning, og dekker ulike aspekter av liver som student-athletes, inkludert idrettslig og mental prestasjon, idrettsmedisin, restitusjon og søvn, og ernæring.

Hvorfor er sportslig prestasjonstrening viktig for student-athletes?

Sportslig prestasjonstrening er avgjørende for idrettsutøvende studenter. Det forbedrer fysisk kondisjon, mental ytelse, forebygger skader og optimaliserer ferdighetsutvikling. Fysisk kondisjonering og utviklingsmetoder gir student-athletes en fysisk fordel i deres valgte idrett. Sportskondisjonering bidrar til bedre ytelse på banen og reduserer risikoen for skader.

Mental ytelse dyrkes gjennom strategier som visualisering og stresshåndtering. Disse ferdighetene og taktikkene er gunstige for alle student-athletes. Å lære disse teknikkene har en positiv innvirkning på prestasjonene både som utøver og som student. Atletisk evne er også avhengig av ernæring, søvn og restitusjon. Disse områdene innen sports helse vil forbedre fysisk og mental tilstand for å prestere på toppnivå – på lang og kort sikt.

Clive Brewer​

Clive Brewer, Director of Athletic Performance

Med over 25 års erfaring, står Clive Brewer som en verdenskjent ekspert innen høyytelsessport kondisjonering og utvikling av utøvere. Som direktør for atletisk prestasjon hos OrthoArizona og en global konsulent, har Clive kontinuerlig formet kulturen til støtteprogrammer for profesjonell idrett, og bidratt til mesterskapssuksess.

Møt ekspertene

Darren Treasure

Darren Treasure, Expert in Sport Psychology

Dr. Darren Treasure er en fremtredende ekspert på feltet sportspsykologi. Som konsulent innen mental prestasjon har han støttet olympiere og verdensmestere, NBA-utøvere, spillere i den engelske Premier League og medlemmer av det amerikanske kvinnelandslaget i fotball.

Sportsprestasjon trening forbereder student-athletes for suksess, uavhengig av hvilken idrett de deltar i. Metodene fremmer ikke bare fysisk dyktighet, men også mental motstandskraft og disiplin. Påvirkningen av å mestre disse strekker seg utover idrettsarenaen. Du vil også finne det nyttig som student ved universitetet og som fremtidig profesjonell. Med Keystone Sports Performance Program blir du utstyrt med alle verktøyene og støtten du trenger for å yte ditt beste.

Hvordan programmet fungerer

Keystone Sports Performance Program leveres gjennom det dynamiske Keystone Campus, som tilbyr en mangfoldig tilnærming til læring. Fordyp deg i en blanding av engasjerende videoer, innsiktsfulle trykte medier, opplysende webinarer og eksklusive personlige økter med Clive og Darren på utvalgte arrangementer.

Videoer, trykte medier og webinarer: Tilgjengelig på den morderne Keystone Campus-plattformen.

Personlige økter: Opplev eksklusive økter med Clive og Darren under nøye utvalgte arrangementer.

Fleksibel tilgang: Velg å kjøpe programmet som et frittstående produkt eller som en del av våre omfattende Student-Athlete Service (SAS)-pakker.

Tilpassede nivåer: Tilpass tilgangen din basert på tjenestepakker eller frittstående priser.

Lås opp ditt potensiale

Keystone Sports Performance Program er mer enn bare et program; det er en transformerende reise. Enten dine ambisjoner ligger i mesterskapssuksess, akademisk fremragende, eller begge deler, er vårt program nøkkelen til å låse opp ditt fulle potensial. Bli med oss på denne ekstraordinære reisen, der idrettsprestasjoner møter utdanning, og bli en blomstrende student-athlete i USA.

Begi deg ut på veien mot suksess med Keystone Sports – der drømmer utvikler seg til prestasjoner gjennom kraften av idrettsstipender og urokkelig støtte. Reisen mot storhet begynner her.

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact