Junior college in the US

Fordelen med å velge Junior college for internasjonale atleter

Hvorfor er JUCO et utmerket valg for mange internasjonale student-athletes

Junior Colleges (JUCO) er et utmerket alternativ til de mer omtalte universitetene, spesielt for internasjonale studenter.Hvorfor er JUCO et godt alternativ? Daniel fra Keystone Sports Nordic team forklarer videre!

Junior Colleges (JUCO) er et utmerket alternativ til de mer omtalte universitetene, spesielt for internasjonale studenter. Hvorfor er JUCO et godt alternativ? Promo-spesialist Daniel Kristiansen fra Keystone Sports Nordic team forklarer videre! 

Som en internasjonal student-athlete som konkurrerer i college sport i USA, finnes det mange muligheter for deg etter skolegang på videregående skole. Selv om det ofte er NCAA Division 1 universiteter det snakkes mest om, tilbyr Junior Colleges, eller JUCO, en veldig god fordelaktig retning for både sport og studier. 

Et Junior College er en utdanningsinstitusjon som tilbyr et toårig studie. Etter å ha fullført det programmet, kan studenter velge å starte sin jobb kariere eller melde en overgang til et fire-årig universitet, og fullføre de to resterende årene.  

1. Knirkefri ovrgang til College Sport i USA

Tilvenningsfasen til en amerikansk collegelivsstil kan være utfordrende for internasjonale studenter. JUCO tilbyr et støttende miljø for utøvere til å tilvende seg den amerikanske måten å spille på, kulturen, og de akademiske forventningene. Ved å ha mindre størrelse på klassene og mer personlig oppmerksomhet fra trenere, tilrettelegger JUCO for en glattere overgang til College-Idrett i USA. 

2. Økt eksponering og rekrutteringsmuligheter

JUCO tilbyr rikelig med muligheter for eksponering og rekruttering. Mange JUCO lag deltar i kamper hvor nivået er høyt, turneringer og møter attraktive trenere og rekrutterere fra fire-årige  universiteter. Internasjonale spillere som søker oppmerksomhet fra college-trenere kan bruke JUCO som en plattform til å vise frem sitt talent. 

3. Forbedret spillerutvikling

JUCO prioriterer individuell spillerutvikling, til fordel for internasjonale college spillere som ønsker å utvikle deres ferdigheter og tilpasse seg den amerikanske spillestilen. Trenere jobber tett med spillerne for å forbedre dem suksess på et høyere konkurranse nivå. 

4. Rimeligere alternativ til en grad i USA

Det koster å studere i USA og kan være et uromoment for internasjonale student-athletes. JUCO tilbyr mer rimelige alternativer i forhold til 4-års universiteter. Med lavere skolepenger og overføringsavtaler, kan internasjonale atleter få en grad samtidig som de utvikler en sportslig karriere. JUCO tilbyr også idrettsstipender. 

JUCO gym facility

Suksesshistorier fra Internasjonale Student-Athletes som blomstret i JUCO systemet

Veronica Campbell-Brown, den jamaicanske friidretts sprinteren, er et flott eksempel på potensialet som ligger i JUCO systemet. Hun startet på Barton County Community College i Kansas før hun byttet til University of Arkansas. Campbell-Brown sin tid på Barton County gjorde henne til en av de mest suksessfulle sprinterne i historien, med flere gullmedaljer i Olympiske Leker og Verdensmesterskap. 

På fotballbanen, startet Dom Dwyer sin reise fra Tyler Junior College i Texas til en profesjonell karriere i Major League Soccer (MLS) som viser til en fordel ved å velge JUCO veien. Etter Dwyer sin fremragende karriere på Tyler Junior College fikk han tildelt et stipend fra University of South Florida. Etter college, startet han en vellykket profesjonell karriere ved Sporting Kansas City. 

JUCO soccer player

Junior College tilbyr et alternativ til suksess for internasjonale atleter. Med en rekke av fordeler inkludert en enklere overgang til college, økt eksponering, økt spillerutvikling, og et mer prisvennlig alternativ, er JUCO en fantastisk mulighet til å starte dine studier. 

Hos Keystone Sports, kan vi hjelpe deg å utforske hvilke typer College som passer best for din atletiske og akademiske karriere. Fyll ut vår gratis evaluering nå! 

Del artikkelen:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Paulina Romo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscingeLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt.

Flere artikler
Football field with blue sky
Academics

Hvordan velge college og idrettsprogram i USA

Å velge riktig college og idrettsprogram kan føles overveldende. I denne artikkelen tar Promo Specialist Jeppe Marquardsen fra vårt Keystone Sports Nordics-team deg gjennom de ulike faktorene du bør vurdere når du skal velge det som passer for deg.

Read More

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact