EVENT EVENT 

College Soccer Virtual Showcase

University Tour Florida

College Tennis Showcase

Delta i det største internasjonale rekrutteringseventet for collegelag. Nå blir Europas mest fremtredende fotballshowcases fra Storbritannia, Skandinavia, Spania og Tyskland også digitale!

Opplev en spennende reise gjennom sørøstlige USA. En ideell mulighet til å besøke universiteter i Division I og Division II i USA og oppdage studentlivet på campus.

Delta på Keystone Sports Tennis Showcase for å øke sjansene dine for å få et tennisstipend i USA. Europas mest anerkjente rekrutteringsevent for collegestennis!

SHOWCASES SHOWCASES 

Å delta på college showcase er en stor fordel for de som sikter mot å sikre seg et idrettsstipend i USA. Disse arrangementene for rekruttering av student-athletes tiltrekker seg trenere som leter etter nytt talent for å styrke lagene sine. Dette gir en verdifull mulighet til å øke sjansene for å bli gjenkjent og rekruttert.

SISTE NYTT SISTE NYTT  

Football field with blue sky
Academics

Hvordan velge college og idrettsprogram i USA

Å velge riktig college og idrettsprogram kan føles overveldende. I denne artikkelen tar Promo Specialist Jeppe Marquardsen fra vårt Keystone Sports Nordics-team deg gjennom de ulike faktorene du bør vurdere når du skal velge det som passer for deg.

Les mer >
Soccer player Lara Schenk on field
Success Stories

Hvordan navigere reisen til et fotballstipend

Å sikre et fotballstipend kan være en stor mulighet, der det blir tilbudt både atletisk og akademisk anerkjennelse. Som en tidligere student som kom fra utlandet og spilte fotball, fikk Lara Schenk sjansen til å gå på Harvard University med

Les mer >

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact