EVENT EVENT 

College Soccer Virtual Showcase

University Tour Florida

College Tennis Showcase

Delta i det største internasjonale rekrutteringseventet for collegelag. Nå blir Europas mest fremtredende fotballshowcases fra Storbritannia, Skandinavia, Spania og Tyskland også digitale!

Opplev en spennende reise gjennom sørøstlige USA. En ideell mulighet til å besøke universiteter i Division I og Division II i USA og oppdage studentlivet på campus.

Delta på Keystone Sports Tennis Showcase for å øke sjansene dine for å få et tennisstipend i USA. Europas mest anerkjente rekrutteringsevent for collegestennis!

SHOWCASES SHOWCASES 

Å delta på college showcase er en stor fordel for de som sikter mot å sikre seg et idrettsstipend i USA. Disse arrangementene for rekruttering av student-athletes tiltrekker seg trenere som leter etter nytt talent for å styrke lagene sine. Dette gir en verdifull mulighet til å øke sjansene for å bli gjenkjent og rekruttert.

SISTE NYTT SISTE NYTT  

rugby player
Uncategorized

Hvordan få et rugby-stipend i USA

Med den økende populariteten til rugby ved amerikanske universiteter, blir det flere muligheter for internasjonale studenter å få rugby-stipender. Her er alt du trenger å vite om stipendene for rugby og hvordan du får ett!

Les mer >
field hockey players
Academics

Fordelene med å være en student-athlete på college

Å studere i utlandet med idrettsstipend er et non-stop eventyr. Men reisen slutter ikke etter endt utdanning! Tim fra Keystone Sports Nordics team lister opp fordelene ved å være en student-athlete på college og hvordan denne erfaringen vil være en

Les mer >

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact