field hockey players

Fordelene med å være en student-athlete på college

Hvordan livet som student-athlete i USA forbereder deg for fremtiden

Å studere i utlandet med idrettsstipend er et non-stop eventyr. Men reisen slutter ikke etter endt utdanning! Tim fra Keystone Sports Nordics team lister opp fordelene ved å være en student-athlete på college og hvordan denne erfaringen vil være en uslåelig ressurs for fremtiden.

Å studere i utlandet med idrettsstipend er et non-stop eventyr. Du får møte andre student-athletes fra hele verden, oppleve amerikansk collegeliv og utvikle deg innen din idrett. Men reisen slutter ikke etter endt utdanning!

Tim Bernhardsson fra Keystone Sports Nordics team lister opp fordelene ved å være en studentutøver på college og hvordan denne erfaringen vil være en uslåelig ressurs for fremtiden!

Hva er fordelene med å være en student-athlete?

Det å være en studentutøver i USA gir mange opplevelser og rom for utvikling på alle områder av livet. Du kan ta din sportslige, akademiske og profesjonelle karriere i den retningen du ønsker og har ambisjoner om. Som student-athlete har du et fullt team som jobber med deg hver dag for å gjøre deg til den beste mulige utøveren, med utdannede trenere, fysiske trenere og rådgivere. Videre hjelper professorer, veiledere og akademiske rådgivere deg med å oppnå de beste karakterene og utdannelsen innen ditt interessefelt. Disse, blant mange andre aspekter, gir deg store fordeler i livet etter college.

Jeg forsto at slike ressurser under disse omstendighetene ikke finnes andre steder i verden. Dette hjalp meg enormt med å veilede meg gjennom mine valg og utvikling for min karriere etter å ha vært en studentutøver.

1: Opplevelsen

Opplevelsen som helhet av å kombinere sport med utdanning gir mer enn bare en sjanse til å nå ditt sportslige mål og en bachelorgrad. Du lærer å ta ansvar for deg selv og ditt lag, jobbe med din tidsstyring, bygge den unike CV-en som skiller deg fra resten, samt møte mennesker fra forskjellige kulturer og land for å skape et nettverk over hele verden.

2: Tidsstyring

En av de aspektene du må jobbe med, og mestre, er din tidsstyring. Å være studentutøver krever at du holder tritt med skolearbeidet mens du har treninger, kamper, borteturer og andre sportslige forpliktelser. Derfor må du kunne planlegge og være forberedt.

Å sette opp en ukentlig timeplan over hva som må gjøres for å holde tritt med skolearbeidet, er nøkkelen til å lykkes. Dette er en viktig egenskap å ha for fremtiden, enten det er i en jobb, et profesjonelt lag eller i hverdagen. Å jobbe kontinuerlig med tidsstyring vil gjøre årene på college mye enklere, men også forberede deg på livet etter college i enhver bransje.

3: Bygge en unik CV

I tillegg til alle opplevelsene du får oppleve, skaper du også en unik og imponerende CV. I en tid der det handler om å skille seg ut, er en internasjonal utdanning noe som virkelig gjør det på en CV når du søker jobb.

Videre ser de fleste arbeidsgivere i dag etter konkurransedyktige personer som fungerer godt i team. Å konkurrere på college-nivå vil gi deg en fordel og sette deg foran i køen til det neste jobbintervjuet.

4: Skape forbindelser over hele verden

Folk kommer til USA for å gå på college og kombinere sportene sine fra hele verden. Jeg har personlig bodd og spilt med folk fra land som Australia, Argentina, Mexico, Frankrike, Spania og Italia.

Dette betyr at en annen fordel ved å være en student-athlete på college er at du vil møte folk fra hele verden og skape et større nettverk. Dette vil ikke bare gi deg et bedre perspektiv på livet og forskjellige kulturer, men også øke mulighetene dine for å bygge nettverk rundt om i verden.

Jeg er fortsatt i kontakt med vennene og lagkameratene mine fra min tid på college, uansett om de er fra USA eller Australia, som jeg lærer mye av daglig.

college soccer team

Konklusjon

Det å være en studentutøver på college gir deg ikke bare muligheter til å utmerke deg i din sportslige og akademiske karriere under din tid i USA. Viktigere er det at det forbereder deg på livet etter å ha vært student. Enten det er som en profesjonell idrettsutøver, videre studier, eller å gå over i en profesjonell karriere, vil det gagne deg uansett.

Alt fra å bli en bedre utøver, utdannet, få et større nettverk, bedre tidsstyring, håndtere tøffe situasjoner i en gruppe, og presse deg selv til det ytterste, vil det å være en studentutøver på college skille deg fra resten etter din tid på college.

Hvis du vurderer om videreutvikling av din sportslige og akademiske karriere på college-nivå er neste steg i din reise, kan jeg bare si, basert på min egen erfaring, at det definitivt gjorde meg til den beste versjonen av meg selv, så ikke nøl med å ta avgjørelsen!

Ta ditt første steg for å starte din egen reise som student-athlete og fyll ut Keystone Sports’ gratis vurdering nå!

Del artikkelen:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email
Tim Bernhardsson

About the author

Tim Bernhardsson

Tim Bernhardsson, Rekrutteringsmedarbeider ved Keystone Sports Nordics, fikk sin bachelorgrad i forretningsledelse samtidig som han spilte for herrelaget i fotball ved Florida Atlantic University. Tim ønsker å inspirere og informere unge skandinaviske idrettsutøvere om den store muligheten det er å gå på college i USA for å bli student-athletes, og hvilke fordeler dette gir etter tiden i USA. 

Flere artikler

Football field with blue sky
Academics
Hvordan velge college og idrettsprogram i USA

Å velge riktig college og idrettsprogram kan føles overveldende. I denne artikkelen tar Promo Specialist Jeppe Marquardsen fra vårt Keystone Sports Nordics-team deg gjennom de ulike faktorene du bør vurdere når du skal velge det som passer for deg.

Read More

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact