Lene Mary Bolkesjø Hovda, ny norgesmester i tennis

Nåværende student athlete på et tennisstipend i USA

Lene Mary Bolkesjø Hovda, student athlete på tennisstipend i USA, er ny norgesmester i tennis!

Denne uken har vi vært så heldige å få intervjue Lene Mary Bolkesjø Hovda. Bolkesjø Hovda er ny norgesmester i tennis og student på tennisstipend i USA ved Saint Mary’s College of California.

«Å være en del av et lag er noe helt spesielt. I Norge er tennis en individuell idrett der folk er mest opptatt av seg selv. På college, derimot, representerer du ikke bare deg selv, men hele universitetet, og alle heier på deg og ønsker at du skal lykkes. Jeg er heldig som er en del av et lag med sju andre motiverte jenter som alltid gir sitt beste på treningene og streber etter å gjøre hverandre bedre hver dag. Det er flott å vinne alene, men å vinne som et lag på college er noe helt unikt.»

Del artikkelen:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Kim Moe Krohn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscingeLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt.

Flere artikler
Soccer player Lara Schenk on field
Success Stories

Hvordan navigere reisen til et fotballstipend

Å sikre et fotballstipend kan være en stor mulighet, der det blir tilbudt både atletisk og akademisk anerkjennelse. Som en tidligere student som kom fra utlandet og spilte fotball, fikk Lara Schenk sjansen til å gå på Harvard University med

Les mer >

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact