Fysiologisk coaching

Performance Program

Er du klar til å ta dine personlige prestasjoner til neste nivå?

Idrettstrening er et bredt felt som omfatter idrettshelse og utvikling av utøvere. Få veiledning og støtte fra erfarne eksperter med Keystone Sports Performance Program.

Vad är idrettstrening?

Idrettstrening og fysiologisk coaching tilhører de grunnleggende delene av sportslig prestasjonstrening. Det innebærer å støtte utøvere for å forbedre sine idrettsferdigheter, fysiske tilstand og velvære. Fysilogisk coaching inkluderer slike som ernæringsveiledning og veiledning om søvn, fysisk trening, forebygging av skader og restitusjon.

Idrettstrening kombinerer de tekniske aspektene ved utøverens idrett, men også overordnet idrettshelse. Dette bidrar til en helhetlig utvikling og vekst for utøveren.

Clive Brewer​

Møt eksperten innen idrettstrening

Clive Brewer, direktør for fysisk prestasjon ved OrthoArizona og en global konsulent, er en fremstående ekspert innen høytytende sportskondisjonering og athlete development.

Med over 25 års erfaring har Clive spilt en avgjørende rolle i å forme profesjonelle sportsstøtteprogrammer og bidra til mesterskap suksess. Hans ledelse som prestasjonsdirektør for Columbus Crew under deres MLS-mesterskaps år understreker hans engasjement for å inkludere avansert idrettsvitenskap og sportsmedisin i trenings metodikken.

Fysiologisk coaching for idrettsutøvere

Med trening for atletisk prestasjon får idrettsutøvere de riktige verktøyene for langsiktig suksess. Utforsk ferdighetsforbedring, forbedret fysisk kondisjon og lær de beste praksisene innen sports helse fra eksperter. Dette er integrerte komponenter for at utøvere skal trene og konkurrere på toppnivå – uansett hvilken idrett.

Hva kan du forvente deg

av Keystone Sports fysiologiska coaching?

Restitusjonsteknikker

Lær forskjellige typer restitusjonsteknikker for bedre og raskere restitusjon

 

Idrettsnæring

Få idrettsnæring trening fra eksperter fro å spise, føle deg og prestere best mulig

 

Treningsmetoder

Lær treningsmetoder for forbedret fysisk kondisjon

 

Planlegging og forberedelse

Få de rette verktøyene for planlegging og forberedelse for å heve sportsprestasjonene

 

Lås opp ditt potensiale

Å være en student-utøver i USA handler ikke bare om å være idrettsutøver, men også en collegestudent. Oppdag og utvikle ditt fulle potensial gjennom Keystone Sports fysiologiska coaching – skreddersydd for utøvere som konkurrerer i college-idrett. Få råd og støtte fra våre dedikerte eksperter innen idrettstrening for din vekst og suksess.

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact