Mental Coaching

Performance Program

Leter du etter verktøy for å heve din mentale ytelse som fremtidig student-athlete? Utover fysiske evner og idrettsspesifikke ferdigheter krever idrettsprestasjon psykologi og mentale teknikker. Avdekk hemmelighetene til mental prestasjon trening for idrettsutøvere som en del av Keystone Sports Performance Program.

Hva er mental trening?

Mental trening har som mål å dyrke fokus, motstandskraft og en sterk mental innstilling. Det brukes på tvers av ulike områder på grunn av fordelene for individets mentale ytelse.

Det er spesifikt tilpasset mental coaching for idrettsutøvere, siden mental trening er uunnværlig i dagens sportslandskap. Praksisene spiller en avgjørende rolle i å styrke utøvere til å konfrontere mentale utfordringer og utvikle deres idrettslige mentalitet.

Darren Treasure

Møt eksperten innen mental coaching

Dr. Darren Treasure er anerkjent ekspert innen idrettspsykologi. Som prestasjonskonsulent har Darren gitt veilednng til et bredt spekter av toppidrettsutøvere. Fra olympiere og verdensmestre til NBA-utøvere, spillere i den engelske Premier League og det amerikanske kvinnelandslaget i fotball.

Hans erfaring inkluderer også hans avgjørende rolle i utviklingen av landsdekkende idrettsutdanning programmet. Darrens bakgrunn som forskningsprofessor understreker hans engasjement for å fremme feltene motivasjon og prestasjonspsykologi.

Hvorfor trenger du mental trening i idrett?

Mental trening er et nøkkelelement i idrettsprestasjon trening. Mentale idrettstrenere tilbyr teknikker for å forbedre ulike mentale aspekter. For eksempel fokus og konsentrasjon, målsetting, motivasjon, stresshåndtering, mental styrke og selvtillit. Å samarbeide med en mental coachi er en strategisk investering for utøvere som sikter mot å utmerke seg på høyeste nivå.

Hvorfor velge Keystone Sports mentale coaching?

Keystone Sports mentale prestasjon trening er en del av vårt prestasjonsprogram. Det er designet av eksperter innen mental trening og idrettsprestasjon. Med omfattende erfaring på feltet forstår de de unike mentale kravene både idrettsutøvere og student-athletes står overfor. Hvis du er en student-athlete som aspirerer etter å oppnå akademisk og idrettslig fremragende, er Keystone Sports Performance Program din vei til suksess.

Hva kan du forvente deg

fra Keystone Sports mentale coaching?

Hvordan sette målene dine

Lær å sette realistiske, men ambisiøse måö

Motivasjonsstrategier

Oppdag motivasjonsstrategier
for å øke motivasjonen

Bygge selvtillit

Få de rette verktøyene for å bygge selvtillit som idrettsutøver og student

Fokus og konsentrasjon

Få kunnskap om hvordan du skjerper fokus og konsentrasjon

Lås opp ditt potensiale

Det er ikke bare profesjonelle idrettsutøvere som trenger mentale prestasjonstrenere. Hver idrettsutøver som sikter mot å forbedre sin sportslige prestasjon, drar nytte av å ha en mental trener. Avdekk ditt fulle potensial som student atlet og start mental trening for å bedre prestasjonen våde i din idrett og akademisk nå!

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact