showmatch tennis showcase

College Tennis Showcase: Showmatch mellom Tennis Brothers Felix Mischker og Tom Zeuch!

Gjør dere klare for et fantastisk show når to tennisprofiler entrer banen!

Gjør dere klare for sommeren når vi leverer det gjeveste college-rekrutteringseventet i Europa: Keystone Sports College Tennis Showcase. For å feire 10-årsjubileumet til dette eventet presenterer Keystone Sports og UTR Sports en episk showmatch!

Gjør dere klare for sommeren når vi leverer det gjeveste college-rekrutteringseventet i Europa: Keystone Sports College Tennis Showcase, som arrangers fra 11-14 juli Leverkusen i Tyskland.

For å feire 10-årsjubileumet til dette eventet presenterer Keystone Sports og UTR Sports en episk showmatch. Fredag 12. juli klokken 18:00 kan dere være vitne til et elektrisk møte mellom «Tennis Brothers» Felix Mischker og Tom Zeuch som for øyeblikket er ranket nummer 1 i NCAA DII!

Tennis på toppnivå på Keystone Sports Showcase!

Showmatchen med gratis inngang blir avholdt i Leverkusen RTHC under Keystone Sports College Tennis Showcase. Dette eventet på fredag kveld (12. juli) vil lokke til seg et stort publikum, ivrig etter å se en spennende tennismatch på høyt nivå. Alt fra college showcase-spillere og deres foreldre til college coacher og tennisentusiaster fra Leverkusen vil være på plass. Dette er en match man ikke kan gå glipp av!

tennis showcase show match info

Møt Felix Mischker og Tom Zeuch

Felix Mischker
Felix Mischker fra Tennis Brothers, med en UTR på 12,20 er meget populær på sosiale medier sammen med sin bror Lucien- andre halvdel av brødreduoen. Med over 200 000 abonnenter på YouTube har Felix og Lucien fanget oppmerksomheten til seere verden rundt med sine tennisvideoer og Felix sin reise til profflivet og ATP topp 1000.

Tom Zeuch
Tom Zeuch er student-athlete på college i USA ved University of Indianapolis. Tom sitt mål er å bli proff og han er ekstremt dedikert til sin tenniskarriere. Han er per nå ranket nummer 1 i NCAA DII med en UTR på 12,46.

Bli med på spenninngen på college showcase

Enten du er tennisentusiast eller fan av Felix Mischker eller Tom Zeuch er dette et event du ikke vil gå glipp av! Kombinasjonen av tennis på toppnivå og underholdning legger til rette for en kul opplevelse for alle. I tillegg til showmatchen kan publikum også se frem til intervjuer med internasjonale tennisprofiler og spennende lotterier.

Merk av Showcase-fredag på College Tennis Showcase hvor den unike showmatchen mellom Felix og Tom blir kveldens høydepunkt. Gjør dere klare for en uforglemmelig kveld med masse action.


Er du en utøver som drømmer om å bli rekruttert og belønnet med et tennisstipend? Meld deg på Keystone Sports Tennis Showcase i dag og øk dine muligheter for å bli en tennis student-athlete! Finn ut mer om fordelene med å delta på showcase og meld deg på nå!

Del artikkelen:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Paulina Romo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscingeLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt.

Flere artikler

Football field with blue sky
Academics
Hvordan velge college og idrettsprogram i USA

Å velge riktig college og idrettsprogram kan føles overveldende. I denne artikkelen tar Promo Specialist Jeppe Marquardsen fra vårt Keystone Sports Nordics-team deg gjennom de ulike faktorene du bør vurdere når du skal velge det som passer for deg.

Read More
Soccer player Lara Schenk on field
Success Stories
Hvordan navigere reisen til et fotballstipend

Å sikre et fotballstipend kan være en stor mulighet, der det blir tilbudt både atletisk og akademisk anerkjennelse. Som en tidligere student som kom fra utlandet og spilte fotball, fikk Lara Schenk sjansen til å gå på Harvard University med

Read More

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact