Summer League college soccer players on the field

Hvorfor du bør spille i sommerligaen i USA

Hvordan det å spille i sommerligaen kan forbedre din college fotballsesong

Sommerligaen er i full gang med kamper og turneringer over hele USA. Men hva er egentlig Sommerligaen, og hvilke fordeler har det for college fotballspillere å delta? Melker, rekrutteringsassistent ved Keystone Sports Nordics, guider deg gjennom Sommerligaen og fordelene den tilbyr for college fotballspillere.

Sommerligaen er i full gang med kamper og turneringer over hele USA. Men hva er egentlig Sommerligaen, og hvilke fordeler har det for college fotballspillere å delta? Melker, rekrutteringsassistent ved Keystone Sports Nordics, guider deg gjennom Sommerligaen og fordelene den tilbyr for college fotballspillere.

Hva er sommerligaen?

Sommerligaen består av forskjellige semi-profesjonelle eller amatørligaer som finner sted i sommermånedene. College fotball er primært en høstsport, med sesongen som går fra august til desember. Siden disse ligaene er planlagt mellom høst- og vårsesongene, gir de college fotballspillere en mulighet til å forbli konkurransedyktige, forbedre sine ferdigheter, og få eksponering i løpet av off-season.

Hvorfor spille i sommerligaen som en college fotballspiller?

Hver sommer avholdes flere sommerligaer over hele landet, med USL League Two som den mest fremtredende. Tidligere kjent som Premier Development League (PDL), er USL League Two en amatør/semi-profesjonell fotballiga i USA under United Soccer League (USL).

Denne sommeren er det 128 lag i 18 avdelinger på tvers av 4 hovedregioner i USL League Two. Konkurransen er intens, med spillere fra alle college-divisjoner. For ambisiøse studentidrettsutøvere er det en utmerket mulighet til å vise fram sitt talent foran mange trenere og speidere fra hele landet, noe som kan bane vei for livet etter college.

Jeg tilbrakte to somre med å spille sommerliga fotball. Mellom mitt tredje og fjerde år, spilte jeg for Kings Hammer FC i Cincinnati, Ohio. Mellom mitt fjerde og redshirt år, spilte jeg for South Carolina United Bantams i Columbia, South Carolina.

Summer League college soccer players on the field

Forberedelse til college fotballsesongen

Å spille i en sommerliga er en ideell måte å forberede seg til den kommende college fotballsesongen. Du vil være i toppform når det er på tide å møte til preseason på skolen. I stedet for bare å løpe hele sommeren, vil du delta i konkurrerende kamper ukentlig. Det er en vinn-vinn situasjon!

Opprettholde fitness i off-season

Vårtrening for college fotballspillere er vanligvis streng, med stort fokus på kondisjon og styrketrening. Men det er et gap på omtrent tre måneder mellom vår- og høstsesongene. Det er lett å miste treningsrytmen over sommeren, men ved å spille i en sommerliga holder du deg i form og klar for høsten.

Opplevelsen av å spille sommerliga fotball

Sommerligaen handler ikke bare om konkurranse og kondisjon; det handler også om den totale opplevelsen. Du får bo i en annen del av USA, dykke inn i en ny kultur, og få nye venner. Jeg har utallige minner fra mine to somre i USA som jeg vil verne om resten av livet. For eksempel å tilbringe 4. juli på et sommerhus ved en innsjø i South Carolina, besøke Myrtle Beach i noen dager med romkameratene mine, eller utforske nattelivet i Cincinnati!

Å vise seg frem i et annet miljø

Sommerligaen gir en utmerket plattform for å vise frem ferdighetene dine i et nytt miljø. Hovedårsaken til at spillere velger å delta i sommerliga er for å bli sett av trenere og speidere fra hele landet.

I tillegg, selv om du ikke kan bli betalt direkte for å opprettholde amatørstatusen og retten til å konkurrere i college, dekker de fleste sommerlagene dine bolig-, leve- og matutgifter.

Jeg anbefaler sterkt at alle prøver å spille sommerliga fotball minst en gang. Grip muligheten og gjør det beste ut av det!

Vil du bli en college fotballspiller? Fyll ut Keystone Sports’ gratis vurdering for å evaluere sjansene dine for å spille fotball mens du studerer i USA med et stipend! Et fotballstipend kan hjelpe med å dekke kostnadene for både sporten din og collegeutdanningen. Søk nå!

Del artikkelen:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email
Melker Anshelm

About the author

Melker Anshelm

Melker Anshelm, Recruitment Associate ved Keystone Sports Nordics, oppnådde sin bachelorgrad med en dobbelt major i kommunikasjon og reklame mens han var kaptein på James Madison Universitys fotballag. Melker ønsker å inspirere og informere unge skandinaviske idrettsutøvere om den fantastiske muligheten det er å gå på college i USA for å bli en student-idrettsutøver.

Flere artikler

Soccer player Lara Schenk on field
Success Stories
Hvordan navigere reisen til et fotballstipend

Å sikre et fotballstipend kan være en stor mulighet, der det blir tilbudt både atletisk og akademisk anerkjennelse. Som en tidligere student som kom fra utlandet og spilte fotball, fikk Lara Schenk sjansen til å gå på Harvard University med

Read More

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact