Female college tennis player

Finn din perfekte passform: De ulike college tennisnivåene i USA

Slik matcher du ferdighetsnivået ditt med de riktige college tennisprogrammene

Utforsk hvordan college-tennis i USA virkelig er i artikkelen av den tidligere college-tennisspilleren Jasmin! Lær hvordan du matcher ferdighetsnivået ditt med de riktige college-programmene, forstå de ulike divisjonene, og få tips om å evaluere skoler og deres tennisteam.

Jasmin Hauska fra Tyskland er en tidligere college-tennisspiller. Hun ble rekruttert av en college-trener og tildelt et tennisstipend ved Southwestern College. I denne artikkelen dykker Jasmin ned i nivået på college-tennis i USA, hvordan du finner et program som passer ditt ferdighetsnivå, og hva som gjør college-tennis virkelig unikt.

Finne det perfekte college tennisnivået

Jeg vil starte denne artikkelen med å avklare noe som ofte blir misforstått når det gjelder college-tennis eller sport i USA generelt. Selv om formatet er preget av en sterk konkurranseånd, trenger du på ingen måte å være profesjonell.

Jeg selv hadde stor respekt før jeg begynte på college. Jeg lurte alltid på om jeg ville være god nok. Personlig prioriterte jeg andre idretter da jeg var yngre og begynte egentlig ikke å satse på tennis som min sport før jeg var 14 år. Derfor gjorde min oppfatning av college-tennis som kun for toppspillere gjorde ikke min selvtillit noen tjeneste da jeg befant meg i prosessen med Keystone Sports.

Men jo lenger jeg kom, jo mer forstod jeg at bekymringene mine var ubegrunnet. Jeg ble gledelig overrasket da jeg fikk tilbud fra hele USA. De var ikke D1-skoler, men de matchet mitt nivå, noe som bringer meg til neste punkt.

College tennis player

De ulike college tennisdivisjonene

Mange rekrutter er ikke klar over at det finnes flere nivåer, avhengig av foreningen og divisjonen til skolen de ender opp på. I USA er det to separate styringsorganer for college-idrett: National Collegiate Athletic Association (NCAA) og National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA).

Mens den større NCAA har tre separate divisjoner (D1, D2 og D3), opererer den mindre kjente NAIA kun i én divisjon, og det er derfor vanskelig å sammenligne de to. Det finnes NAIA-skoler som kan konkurrere med de beste D1 NCAA-skolene hvor de fleste proffene spiller, og det finnes andre konferanser hvor nivået er lavere.

Forstå nivået på spill i college tennis

For å få en god følelse av det faktiske nivået på spillet, uansett forening og divisjon, vil jeg alltid anbefale å se på spillerlisten, individuelle Universal Tennis Rankings (UTR), og resultater fra spilte kamper. Dette gjør det lettere å se om ditt nivå virkelig passer til skolen av interesse.

I tilfelle du tviler på om du er god nok (akkurat som jeg var), kan dette også ta noe av presset bort fra skuldrene dine. Du må gjerne kommunisere åpent med treneren og be om opptak fra treninger eller kamper. Siden college-tennis er ganske forskjellig fra tennis i Tyskland, er det helt akseptabelt å gjøre dette.

Forstå nivået på spill i college tennis

Når det gjelder forskjellene mellom tennis i USA og i Tyskland, vil jeg gjerne berøre noen flere aspekter. Først og fremst formatet. Vanligvis spilles det to separate sesonger. Mens høsten vanligvis fokuserer på spilleren med individuelle singel- og dobbelturneringer, er våren helt for laget. Dette er når alle forsesong- og seriekamper finner sted (inkludert sluttspill for å kvalifisere seg til nasjonale mesterskap for lag på slutten), noe som gjør våren til det travleste semesteret av de to.

Å spille noen kamper i uken i tillegg til å trene hver dag og ha styrke- og kondisjonsøkter her og der, kan være mye ved siden av studiene, arbeidspraksis og så videre. Det er derfor veldig viktig å holde en plan og prioritere riktig. Planlegging og effektiv tidsstyring er avgjørende for å lykkes på college.

Til slutt vil jeg understreke det unike lagånden i USA. Støtten du får fra lagkamerater, trenere og hele college-miljøet kan ikke sammenlignes med tennis i Tyskland. Å høre dem heie på deg og rope fra flere baner er ikke noe vi nødvendigvis er vant til. College-tennis er høyt, morsomt og langt fra en stille individuell sport. Å oppleve det selv er givende, uansett hvilket nivå du spiller på.


Er du klar til å starte din egen reise for å bli college-tennisspiller? Keystone Sports er eksperter på å hjelpe spillere med å studere og spille tennis i USA med hjelp av stipend. Få en gratis vurdering av dine tennisstipendmuligheter ved å fylle ut vår evaluering!

Del artikkelen:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Paulina Romo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscingeLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt.

Flere artikler

Female college soccer players
Ambassador
Hvordan lage en highlight-video

Lær hvordan du lager en imponerende sports-highlight-video som fanger oppmerksomheten til amerikanske college-trenere. Få tips fra Keystone Sports-ambassadør Olivia, som sikret seg et fotballstipend og nå studerer og spiller college-fotball i Virginia.

Read More

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact