New partnership between Keystone Sports and Good to Great

Keystone Sports kunngjør nytt partnerskap med Good to Great Tennis Academy

Slår seg sammen for å hjelpe ambisiøse spillere i deres tennis- og akademiske reise i USA

Keystone Sports er stolte av å kunngjøre et nytt partnerskap med Good to Great Tennis Academy (GTG), Skandinavias ledende tennisakademi.

Keystone Sports, en avdeling av Keystone Education Group, er stolte av å kunngjøre et nytt partnerskap med Good to Great Tennis Academy (GTG), Skandinavias ledende tennisakademi. Dette strategiske samarbeidet har som mål å tilby enestående mulighet for å dra på college for GTGs tennisspillere, og gi dem mulighet til å forfølge både sportslig og akademisk drømmer i USA og Canada gjennom tennisscholarship. 

Good to Great Tennis Academy, gründet av de kjente tennisprofilene Magnus Norman, Mikael Tillström og Nicklas Kulti. De er dedikert til å utvikle tennisspillere fra «Good to Great» og forberede unge idrettsutøvere for suksess både på og utenfor banen. Akademiet er globalt anerkjent for sin forpliktelse til å pleie talent og lære bort de verdiene som er nødvendige for langsiktig suksess i sport og livet. 

Keystone Sports new partnership with GTG

Tennismuligheter på høyskole for GTG-spillere på topp høyskoler i USA og Canada

Magnus Norman, som for tiden trener Stan Wawrinka, og Mikael Tillström, som trener Gaël Monfils, er sentrale figurer i dette partnerskapet. Keystone Sports og GTG er forent i sitt oppdrag om å gi de beste mulighetene for GTG-akademiets spillere når de går fra videregående til høyskole. Gjennom dette partnerskapet vil GTG-utøvere ha en unik mulighet til å utforske og sikre tennisscholarship på topp høyskoler over hele USA og Canada, og sørge for at de fortsetter å utmerke seg både sportslig og akademisk. 

«Vi er begeistret over å samarbeide med Good to Great Tennis Academy,» sa Roger Thiele, kommersiell direktør i Keystone Sports. «Dette samarbeidet gjenspeiler vårt felles engasjement for å støtte studentidrettsutøvere i å oppnå sine drømmer, enten det er på tennisbanen eller i klasserommet. Sammen med GTG er vi spente på å åpne dører for disse talentfulle spillerne og hjelpe dem med å ta neste steg i sine akademiske og sportslige karrierer.»

«Partnerskapet mellom Keystone Sports og Good to Great Tennis Academy er enda en milepæl i akademiets historie, og tilbyr en klar vei for unge tennisspillere til å fortsette sin utvikling i et akademisk miljø som verdsetter både sport og utdanning, og hjelper dem med å sikre verdifulle tennisscholarship,» sa Magnus Norman, teknisk direktør ved Good to Great Tennis Academy.

Del artikkelen:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Paulina Romo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscingeLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt.

Flere artikler

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact