Keystone Sports Germany

Köln
Nordrhein-Westfalen
Tyskland, 05 3 15 000

Keystone Sports Germany

Köln
Nordrhein-Westfalen
Tyskland, 05 3 15 000

Uniexperts og deres engasjerte team hjelper unge idrettsutøvere med ambisjoner om å studere i USA, Canada eller Storbritannia samtidig som de driver med idrett på høyt nivå. Som spesialister innen collegerekruttering har uniexperts støttet talentfulle idrettsutøvere med å sikre både akademiske- og idrettsstipendier siden 2004. Med betydelig erfaring innen collegeidrett, rekruttering av studentidrettsutøvere og søknadsprosessen for college, tilbyr uniexperts også forberedelse til SAT- og TOEFL-tester, noe som sikrer at studentene oppnår optimale resultater.

Sport-Scholarships har over 20 års erfaring med å gjøre det mulig for talentfulle idrettsutøvere å bli studentutøvere i USA. Sport-Scholarships ble en del av Keystone Sports i 2021. Sammen med uniexperts skapte vi Keystone Sports Germany. Dette erfarne teamet fortsetter å hjelpe studenter fra Tyskland, Østerrike og Sveits med å søke høyere utdanning i USA samtidig som de driver med idrett på college.

 
 

Tennis Smart har vært Storbritannias ledende tjeneste innen tennisplassering i over 15 år. Grunnlagt av den tidligere profesjonelle tennisspilleren Sarah Borwell, støtter Tennis Smart britiske juniorer i å kombinere høyere utdanning i USA med tennis muligheter. Tennis Smart ble en del av Keystone Sports i begynnelsen av 2022 og tilbyr en omfattende 360-løsning skreddersydd for hver søker. Tennis Smart har et stort nettverk og kontakter med over 800 trenere, inkludert NCAA I-III, NAIA og junior tennis college-trenere i USA og Storbritannia.

Keystone
Sports
United Kingdom

Keystone
Sports
Norway

Oppdag
flere
kontorer