Keystone Sports United Kingdom

London
Hardwicks Square 1 16
SW18 4GS, Storbritannia

Keystone Sports United Kingdom

London
Hardwicks Square 1 16
SW18 4GS, Storbritannia

Future Elite Sports har over 10 års erfaring med å bistå student-athletes med rugby- og fotballstipendier i USA og Storbritannia. Deres team består av tidligere utøvere fra ulike collegidretter, noe som tilfører en mangfoldig erfaring og kunnskap om vellykket collegerekruttering. I 2023 ble Future Elite Sports en del av Keystone Sports, og sammen med CSUSA bistår de Storbritannia og Irland under navnet Keystone Sports United Kingdom. Denne utvidelsen muliggjør en bredere målgruppe av idrettsutøvende studenter som søker muligheter for idrettsstipendier.

Siden oppstarten i 2007 har CSUSA gjort det mulig for over 2 500 idrettsutøvende studenter fra Skandinavia, Storbritannia og Irland å kombinere collegeidrett med studier i USA. CSUSA ble en del av Keystone Sports siden 2021 og fortsetter sitt oppdrag med å hjelpe studenter med å bli student-athletes – nå som Keystone Sports Sweden, Keystone Sports Norway, Keystone Sports Denmark og Keystone Sports United Kingdom.

Tennis Smart har vært Storbritannias ledende tjeneste innen tennisplassering i over 15 år. Grunnlagt av den tidligere profesjonelle tennisspilleren Sarah Borwell, støtter Tennis Smart britiske juniorer i å kombinere høyere utdanning i USA med tennis muligheter. Tennis Smart ble en del av Keystone Sports i begynnelsen av 2022 og tilbyr en omfattende 360-løsning skreddersydd for hver søker. Tennis Smart har et stort nettverk og kontakter med over 800 trenere, inkludert NCAA I-III, NAIA og junior tennis college-trenere i USA og Storbritannia.

Keystone
Sports
Spain

Keystone
Sports
Germany

Oppdag
flere
kontorer

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact