student athlete fair

Registrer deg gratis på 2024 Student Athlete Fair

Lær hvordan du kan fremme karrieren din med innsikt, ressurser og støtte fra våre eksperter

Er du en idrettsutøver som drømmer om å få et idrettsstipend i USA? Ikke gå glipp av 2024 Student Athlete Fair, som arrangeres online 23.-24. oktober!

Er du en idrettsutøver som drømmer om å få et idrettsstipend i USA? Ikke gå glipp av 2024 Student Athlete Fair, som arrangeres online 23.-24. oktober!

Arrangert av Keystone Sports, er dette gratisarrangementet designet for å gi student-idrettsutøvere strategier for å fremme karrierene sine innen idrett, akademia og profesjonelt gjennom et idrettsstipend i USA. Enten du akkurat har startet din idrettsreise eller allerede er i rekrutteringsprosessen, er denne messen designet for deg!

Registrer deg gratis på Student Athlete Fair-nettstedet. 

Hvorfor delta på Student Athlete Fair?

Dette arrangementet gir en unik mulighet til å lære direkte fra bransjeeksperter, trenere og tidligere student-idrettsutøvere, og gir deg innsikten og verktøyene du trenger for å lykkes i karrieren din. Her er hvorfor du ikke kan gå glipp av det: 

  • Gratis og online: Delta fra komforten av ditt eget hjem uten kostnad.
  • Personlig innsikt: Få råd og tips om hvordan du kan forbedre prestasjonene dine.
  • Utforsk fremtidige karrieremuligheter: Oppdag ulike muligheter etter college og hvordan du kan styrke din fremtidige karriere.
  • Eksklusive gjestetalere: Knytt kontakt med og lær fra bransjeledere. 

Fire paneler som utforsker college-idrettsreisen

Student Athlete Fair har fire ekspertledede paneler med fokus på sentrale emner som er relevante for internasjonale student-idrettsutøvere og college-idrettsreisen. 

  1. College-idrett vs. profesjonell idrett – Forskjeller og likheter: Forstå de viktigste forskjellene mellom å balansere akademiske studier med idrett på college og det å håndtere en fulltid profesjonell idrettskarriere. Hør fra de som har opplevd begge deler. 

  2. Hvorfor elsker bedrifter å ansette idrettsutøvere?: Finn ut hvilke unike ferdigheter og kvaliteter som gjør at idrettsutøvere skiller seg ut i profesjonelle roller. 

  3. Idrettsutøverens livsstil – Hvordan maksimere prestasjoner: Eksperter vil gi tips om hvordan du kan optimalisere daglige rutiner, trening og tankesett for topp prestasjoner. 

  4. Karrierer og veier innen idrettsindustrien: Utforsk de mange karrieremulighetene som er tilgjengelige i idrettsindustrien utover det å være utøver, og hvordan du kan nå dem. 

Møt gjestetalere

Messen vil fremheve 10 eksepsjonelle gjestetalere, som tilbyr et mangfold av erfaring fra ulike områder av college-idrett.

  • Dr. Darren TreasureEkspert innen sportpsykologi.
    En fremtredende skikkelse innen sportpsykologi, Dr. Treasure har gitt viktig veiledning til olympiske og verdensmestere, NBA-spillere, idrettsutøvere i Premier League og medlemmer av det amerikanske kvinnelandslaget i fotball, som vant verdensmesterskapet. Hans ekspertise er avgjørende for å hjelpe idrettsutøvere med å utvikle mental tøffhet og prestere på sitt beste under press.
    Direktør for mental ytelse i Keystone Sports Performance Program.

  • Clive BrewerDirektør for atletisk ytelse.
    Med over 25 års erfaring er Clive Brewer en globalt anerkjent autoritet innen høyytelsesidrett og utvikling av idrettsutøvere. Som direktør for atletisk ytelse ved OrthoArizona og en verdensomspennende konsulent har han vært avgjørende i å forme kulturen i profesjonelle idrettsprogrammer.
    Direktør for atletisk ytelse i Keystone Sports Performance Program.

  • Emily FoxProfesjonell fotballspiller, olympisk gullmedaljevinner i Paris 2024 OL, og nåværende spiller for FC Arsenal.
    Utdannet ved University of North Carolina, Fox ble valgt først i 2020 NWSL Draft. Hun startet sin profesjonelle karriere med Racing Louisville FC og spilte senere for North Carolina Courage før hun signerte med FC Arsenal. Fox er også et nøkkelmedlem av det amerikanske landslaget, med 57 landskamper, og sikret stolt en gullmedalje i Paris 2024 OL.

  • Rafael MiroslawOlympisk svømmer i 2024.
    Miroslaw er en talentfull tysk frisvømmer og nåværende student ved Indiana University, som deltok i Paris 2024-lekene. Han er 11-ganger All-American.

  • Alicia BarnettProfesjonell tennisspiller.
    Barnett er en britisk tidligere student-idrettsutøver ved Northwestern University. Barnett er for tiden rangert som nummer 174 i WTA-dobbelt, med en karrierehøyde på 59 i dobbelt og 450 i singel.

  • Jan-Marco MontagCEO i Stanno og tidligere profesjonell landhockeyspiller.
    Montag hadde en imponerende karriere og spilte for toppklubber i Tyskland, Spania, England og Nederland. Han fikk 221 landskamper for det tyske landslaget, vant verdensmesterskapet i 2006 og sikret seg en olympisk gullmedalje i Beijing 2008. Nå, som daglig leder i Stanno, tar Montag med seg sin elitesportserfaring inn i næringslivet.

  • Eythor Bjørgolfsson – Profesjonell fotballspiller.
    Bjørgolfsson, tidligere spiller ved University of Kentucky, ble valgt i 2023 MLS Draft og spilte for Seattle Sounders til mars 2024. For tiden spiller han profesjonelt i Norge for Moss Fotballklubb (2. divisjon), mens han jobber som Associate Consultant i BDO Norge.

  • Chase HodgesVisepresident og daglig leder i UTR Sports.
    Hodges, en tidligere tennisspiller ved UNC Wilmington, har bygget en fremtredende karriere som college-tennistrener. Med en rik erfaring i å utvikle toppidrettsutøvere, spiller Hodges nå en sentral lederrolle i UTR Sports, og hjelper med å forme fremtiden for tennis globalt.

  • Carolin NeumannErnæringsfysiolog.
    Neumann er spesialist i ungdomshøyprestasjonssport og helseledelse. Hun er for tiden doktorgradskandidat ved Spoho (German Sport University Cologne). Med en dyp forståelse av sportsnæring jobber Neumann med idrettsutøvere for å optimalisere deres helse og prestasjoner, spesielt på ungdomsnivå.

  • Alex HymanSportsvert og kommentator.
    Hyman, med en grad i sportsmedia fra Cardiff Metropolitan University, har etablert seg som en dynamisk stemme i sportsindustrien og dekker store sportsbegivenheter på ulike plattformer.
     

Å registrere seg for Student-Athlete Fair er enkelt. Gå til Student Athlete Fair nettstedet for å registrere deg gratis og få tilgang til dette uvurderlige arrangementet.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å ta det neste steget mot fremtiden din. Bli med oss på Student Athlete Fair og få alle rådene, ressursene og støtten du trenger for å lykkes!

Del artikkelen:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Lorena Montañés

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscingeLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt.

Flere artikler

rugby player
Uncategorized
Hvordan få et rugby-stipend i USA

Med den økende populariteten til rugby ved amerikanske universiteter, blir det flere muligheter for internasjonale studenter å få rugby-stipender. Her er alt du trenger å vite om stipendene for rugby og hvordan du får ett!

Read More

Keystone Sports

About us

Sport scholarships

COLLEGE SPORTS

Pursue Podcast

NEWS and EVENTS

Contact